CuraSon

Welkom bij CuraSon, mijn Stem Healing praktijk gebaseerd op de Soul Voice® methode.


Soul Voice® is een methode ontwikkeld door Karina Schelde om te helen met de stem. Het combineert stem-, adem- en lichaamswerk met sjamanistische elementen.


Het uitgangspunt is dat alles trilling is. Onze stem is ons krachtigste instrument. Hiermee kunnen we de trilling in ons lichaam beïnvloeden tot op celniveau. We noemen dat Sounden.


Soul Voice® werkt op fysieke, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Het kan bijvoorbeeld emotionele blokkades, burn-out en depressie behandelen. Maar Soul Voice® kan ook helpen oude patronen en negatieve overtuigingen los te laten en te herprogrammeren. Verder kunnen lichamelijke klachten als rug- en hoofdpijn worden behandeld en kan er gewerkt worden aan thema’s als: gebrek aan een doel in het leven; niet in verbinding met jezelf zijn en balans tussen vrouwelijke/mannelijke energie. (Een overzicht vind je onder: Wat behandel ik)

Ik geef behandelingen in individuele sessies van 1,5 tot 2 uur. Daarnaast organiseer ik Soul Voice® evenementen en andere groepsactiviteiten gebaseerd op deze krachtige bijzondere en diep transformerende methode. Kijk verder op Activiteiten en behandelingen!

 

Wat behandel ik

Soul Voice® werkt op fysieke, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Ik geeft individuele behandelingen gericht op o.a.:

- verhelpen van emotionele blokkades, trauma

- ondersteuning bij rouwprocessen

- ondersteuning bij burn-out, overspanning

-de weg of zichzelf kwijt zijn (middellijfcrisis, overgang, gepensioneerde mensen, ouders die weer gaan werken, scheiding, werkverandering, verhuizing)

- ondersteuning bij depressieve klachten

- het loslaten en herprogrammeren van oude patronen en negatieve overtuigingen, monkey mind

- verminderen en verhelpen van rug- en hoofdpijn, asma en andere lichammelijke klachten net als niet goed functionerende organen

- thema’s als gebrek aan een doel in het leven, gebrek aan verbinding met jezelf en je omgeving of jezelf willen uitspreken

-terugkomende klachten met onverklaarbare oorzaak

Ik werk ook met de innerlijke kind, balans tussen vrouwelijke/mannelijke energie en rebirthing processen, en ik kan mijn behandelingen ook richten op lichaamsdelen, ruggenwervels, chakras, organen of klieren.

 

Wat kan je verwachten

-ontspanning, rust en meer ruimte in je lichaam en hoofd ervaren

-vermindering of verdwijning van pijn

-gevoel van veiligheid, vertrouwen in jezelf en in je mogelijkheden, vrijheid

-meer zelfliefde, zelfcompassie, zelfwaardering, meer bewustzijn van jezelf

-meer verbinding met jezelf, je gevoel en je omgeving

-meer krachtig in je schoenen staan, jezelf uitspreken en duidelijk grenzen stelen

-meer rust in je hoofd, helderheid en focus

-balans tussen discipline/flexibiliteit, tussen vrouwelijke en mannelijke energie

-meer authenticiteit en meer contact met alle je verschillende faceten (speelsheid, kracht, kwetsbaarheid…)

-en nieuwe en authentieke weg in je leven vinden na scheiding, werkverandering, verhuizing 

lotuslamp.jpg