OVER MIJZELF

Olga Currás Freixes

Mijn naam is Olga Currás. Na een zoektocht langs o.a. emotioneel lichaamswerk, Movement Medicine en 5 ritmes, is Soul Voice® op mijn pad gekomen. Ik heb de intensieve tweejarige opleiding tot Soul Voice therapeut van oprichtster Karin Schelde gedaan. In Soul Voice® heb ik mijzelf en mijn passie gevonden. Het combineert alles wat ik boeiend en belangrijk vindt.

Als therapeut vind ik vrijheid, spontaneïteit en authenticiteit (ook lichamelijk gezien; dus je niet beperkt voelen door lichamelijke klachten) belangrijk. Mijn grootste drijfveer is dat mensen zichzelf in alle facetten leren kennen en ervaren en van daaruit leven.

En verder ben ik moeder van twee kinderen en kom ik uit Spanje (Barcelona). Ik woon sinds 2011 in Nederland. Ik ben aan het conservatorium opgeleid als pianodocent.

DSC_1485.jpg

“ Mijn doel is om de ongelofelijke kracht van de stem, en die van onszelf als mensen, te laten ontwaken! We zijn echt een wonder! Ik wil  blijven ontdekken, verdiepen, oefenen met plezier en bewondering om steeds authentieker, vrijer en spontaner te worden. Ik wil mensen meer levenslust laten ervaren in de vorm van verbinding, vertrouwen, overgave. Ook met compassie en heel veel trillende, intense klanken die alles in beweging brengen. Klanken dat ons helpen om intenties, concepten of een gevoel te belichamen en het met de hele wezen begrijpen en integreren. We hebben de kracht en de mogelijkheid in ons om te worden wie we echt zijn en het leven met enthousiasme, vrij en moeiteloos door ons heen te kunnen laten stromen!