CuraSon

Welkom bij CuraSon, mijn Stem Healing praktijk gebaseerd op de Soul Voice® methode.

Soul Voice® is een methode ontwikkeld door Karina Schelde om te helen met de stem. Het combineert stem-, adem- en lichaamswerk met sjamanistische elementen.


Het uitgangspunt is dat alles trilling is. Onze stem is ons krachtigste instrument. Hiermee kunnen we de trilling in ons lichaam beïnvloeden tot op celniveau. We noemen dat Sounden.


Soul Voice® werkt op fysieke, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Het kan bijvoorbeeld emotionele blokkades, burn-out en depressie behandelen. Maar Soul Voice® kan ook helpen oude patronen en negatieve overtuigingen los te laten en te herprogrammeren. Verder kunnen lichamelijke klachten als rug- en hoofdpijn worden behandeld en kan er gewerkt worden aan thema’s als: gebrek aan een doel in het leven; niet in verbinding met jezelf zijn en balans tussen vrouwelijke/mannelijke energie. (Een overzicht vind je onder: Wat behandel ik)

Ik geef behandelingen in individuele sessies van 1,5 tot 2 uur. Daarnaast organiseer ik Soul Voice® evenementen en andere groepsactiviteiten gebaseerd op deze krachtige bijzondere en diep transformerende methode. Kijk verder op Activiteiten en behandelingen!